Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Collect tijdelijk onbeschikbaar, geniet tijdelijk van gratis levering.Lees meer >

Belangrijk berichtProductterugroeping - Delhaize vraagt haar klanten om het product « Spatel nylon van het merk Delhaize » niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenCarpaccio van sint-jakobsnoten en bloemkool met granaatappel
Delhaize logo
  • 00:00
    -04:01
    A
  • Carpaccio van sint-jakobsnoten en bloemkool met granaatappel

Carpaccio van sint-jakobsnoten en bloemkool met granaatappel

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

4 op 5
Gluten vrij
Eindejaar
Voorgerecht
Carpaccio van sint-jakobsnoten en bloemkool met granaatappelA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 200 g sint-jakobsnoten
  • 1/4 bloemkool
  • 1 limoen
  • 1/2 granaatappel
  • 1/4 bussel koriander
  • 1/2 limoen (voor de dressing)
  • 1/2 granaatappel (voor de dressing)
  • 4 el olijfolie (voor de dressing)
  • Espelettepeper (voor de dressing)
  • zout (voor de dressing)

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Sint-Jacobsnoten | Vlees | Black Pearl
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    +/- 185 gr
    +/-54,99€/kg
    +/-€10,17
    F2005061600279500000
  • Bloemkoolroosjes 400G
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    400 gr
    6,98 €/kg
    €2,79
    F2021113000091900000
  • Limoenen
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    500 gr
    4,38 €/kg
    €2,19
    F2022101900108930000
  • Granaatappel | Per stuk | Cat1
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    1 st
    1,79 €/st
    €1,79
    F1986053100324600000
  • Fijngesneden koriander
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    50 gr
    27,00 €/kg
    €1,35
    S2001020200272250000
  • Olijfolie | Extra vierge
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    50 cl
    9,18 €/l
    €4,59
    S2021060800553730000
  • Kruiden | Espelettepeper
    40 gr
    222,25 €/kg
    €8,89
    S2015021900015990000
  • Zeezout | Fijn | Jodium
    125 gr
    5,20 €/kg
    €0,65
    S2003071600019680000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 20 min.

    1. Maak de dressing: pers het sap van de halve granaatappel in een citruspers. Meng 2 el granaatappelsap met het sap van de limoen en de rest van ingrediënten.
    2. Snijd de bloemkool met de mandoline in fijne plakjes. Snijd de sint-jakobsnoten en de limoen in ultrafijne plakjes. Schik alles in een grote schaal of op individuele borden. Bestrooi met granaatappelpitten en blaadjes koriander.
    3. Besprenkel de carpaccio met dressing en dien meteen op. Serveer de dressing eventueel apart, zodat iedereen er naar eigen smaak kan toevoegen.

    Tip: Zet de sint-jakobsnoten 1u. op voorhand in de diepvriezer, zo worden ze harder en kun je ze gemakkelijker snijden.

    Nutritionele informatie

    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Italiaans
    Gluten vrij
    Eindejaar
    Winter
    Voorgerecht
    • 00:00
      -04:01
      A
    • Carpaccio van sint-jakobsnoten en bloemkool met granaatappel

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Sint-Jacobsnoten | Vlees | Black Pearl
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    +/- 185 gr
    +/-54,99€/kg
    +/-€10,17
    F2005061600279500000
  • Bloemkoolroosjes 400G
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    400 gr
    6,98 €/kg
    €2,79
    F2021113000091900000
  • Limoenen
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    500 gr
    4,38 €/kg
    €2,19
    F2022101900108930000
  • Granaatappel | Per stuk | Cat1
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    1 st
    1,79 €/st
    €1,79
    F1986053100324600000
  • Fijngesneden koriander
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    50 gr
    27,00 €/kg
    €1,35
    S2001020200272250000
  • Olijfolie | Extra vierge
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    50 cl
    9,18 €/l
    €4,59
    S2021060800553730000
  • Kruiden | Espelettepeper
    40 gr
    222,25 €/kg
    €8,89
    S2015021900015990000
  • Zeezout | Fijn | Jodium
    125 gr
    5,20 €/kg
    €0,65
    S2003071600019680000