1
Rasp de zeste van 1 citroen fijn en houd apart.
2
Schil de rapen en snijd ze met de mandoline in heel fijne plakjes. Doe ze in een slakom en besprenkel ze met het sap van 2 biocitroenen (dus ook van de geraspte citroen). Meng met 4 el olijfolie, peper en zout. Laat 5 min rusten.
3
Laat de raapschijfjes uitlekken en schik ze mooi op de borden. Roer de yoghurt onder de rest van de dressing en breng verder op smaak.
4
Besprenkel de carpaccio’s met een beetje saus en een scheutje olijfolie. Bestrooi ze met geraspte citroenzeste, verdeel er de grijze garnalen bovenop en kruid met peper. Werk af met fijne citroenschijfjes en met plukjes waterkers. Dien meteen op.
1
Rasp de zeste van 1 citroen fijn en houd apart.
2
Schil de rapen en snijd ze met de mandoline in heel fijne plakjes. Doe ze in een slakom en besprenkel ze met het sap van 2 biocitroenen (dus ook van de geraspte citroen). Meng met 4 el olijfolie, peper en zout. Laat 5 min rusten.
3
Laat de raapschijfjes uitlekken en schik ze mooi op de borden. Roer de yoghurt onder de rest van de dressing en breng verder op smaak.
4
Besprenkel de carpaccio’s met een beetje saus en een scheutje olijfolie. Bestrooi ze met geraspte citroenzeste, verdeel er de grijze garnalen bovenop en kruid met peper. Werk af met fijne citroenschijfjes en met plukjes waterkers. Dien meteen op.