Burgers in schildpadvorm en pasta met groentjesPT15M4 Portieshttps://static.delhaize.be/medias/sys_master/h5b/hc6/9173344288798.jpg125 g Kids pasta100 g diepgevroren erwtjes1 dikke wortel4 rundburgers340 g Kids pastasaus8 Kids snoeptomaatjes1 plakje komkommer en een beetje sla (facultatief)1 eetlepel olijfoliepeper
Doe de pasta, de erwten en de in kleine blokjes gesneden wortel in kokend, gezouten water. Laat 6 min. koken en giet af.
Bak ondertussen de hamburgers goudbruin in olijfolie in een grote braadpan op middelhoog vuur. Kruid lichtjes met peper en zout.
Verwarm de pastasaus.
Leg de tomaatjes rond de hamburgers om er schildpadjes van te maken: een tomaatje voor het kopje en stukjes tomaten voor de pootjes en het staartje. Prik eventueel driehoekjes komkommer in het kopje om de ogen te vormen.