Bloemkoolgratin met puree en gehakt


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g gemengd gehakt (varken/kalf)
- 1 bloemkool
- 1 kg loskokende aardappelen
- 1 dl melk
- 1 ei
- 1 snuifje provençaalse kruiden
- 3 el boter
- 1 snufje nootmuskaat
- 5 dl halfvolle melk (voor de saus)
- 25 g boter (voor de saus)
- 30 g bloem (voor de saus)
- 200 g gemalen kaas (voor de saus)
- 1 snuifje nootmuskaat (voor de saus)
- 800 g gemengd gehakt (varken/kalf)
- 1 bloemkool
- 1 kg loskokende aardappelen
- 1 dl melk
- 1 ei
- 1 snuifje provençaalse kruiden
- 3 el boter
- 1 snufje nootmuskaat
- 5 dl halfvolle melk (voor de saus)
- 25 g boter (voor de saus)
- 30 g bloem (voor de saus)
- 200 g gemalen kaas (voor de saus)
- 1 snuifje nootmuskaat (voor de saus)