Bloemkool in kruidenkorst
door Seppe Nobels


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 bloemkool
- 2 l groentebouillon
- 1 el mosterd op grootmoeders wijze
- 2 el Belgische mosterd
- 100 g kervel, gesnipperd
- 100 g bladpeterselie, gesnipperd
- 4 sneden zuurdesembrood
- 5 el volle yoghurt
- 2 el tahin
- het sap van 1 citroen
- 1 el sesamzaadjes
- 1 kl gerookte-paprikapoeder
- 1 el gedroogde tijm
- peper
- fleur de sel
- 1 kl pikante saus (sriracha, Spaanse pimentsaus of sambal oelek)
- 1 bloemkool
- 2 l groentebouillon
- 1 el mosterd op grootmoeders wijze
- 2 el Belgische mosterd
- 100 g kervel, gesnipperd
- 100 g bladpeterselie, gesnipperd
- 4 sneden zuurdesembrood
- 5 el volle yoghurt
- 2 el tahin
- het sap van 1 citroen
- 1 el sesamzaadjes
- 1 kl gerookte-paprikapoeder
- 1 el gedroogde tijm
- peper
- fleur de sel