Ravioli van kreeft en grijze garnalen, citroenroom en foreleieren
Moeilijk, > 60 min.
Moeilijkheid
GemiddeldDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldToon:
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Delhaize
Witte | Asperges
500 gr
€9,49
Delhaize
Doperwten | Extra fijn | Bio | Bokaal
220 gr
€1,19
Delhaize
Gele uien | Netje
2 × 500 gr
€3,98
Delhaize
Bladerdeeg
450 gr
€1,39
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,75
Delhaize
Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
€2,59
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Bereidingstijd: 20 min. + 10 min. baktijd
Tip
Geen verspilling: snijd de resten bladerdeeg in reepjes en bak ze ± 15 min. goudbruin in de oven. Laat ze op een rooster afkoelen. Serveer ze bij het aperitief (je kunt ze een paar dagen in een metalen doos bewaren).
Toon:
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Delhaize
Witte | Asperges
500 gr
€9,49
Delhaize
Doperwten | Extra fijn | Bio | Bokaal
220 gr
€1,19
Delhaize
Gele uien | Netje
2 × 500 gr
€3,98
Delhaize
Bladerdeeg
450 gr
€1,39
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,75
Delhaize
Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
€2,59
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25