Bisque van garnalen, bladerdeegkorst

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 50 g grijze garnalen
- 1,5 l schaaldierenbouillon
- 500 g grijze garnalen koppen
- 1 stengel selder
- 1 ui
- 1 feuille laurier
- 1 teentje knoflook
- tijm
- 200 g gepelde tomatenblokjes
- 1 rol bladerdeeg
- 5 cl cognac
- 1 el boter
- peper
- 1 snuifje grof zeezout
- 50 g grijze garnalen
- 1,5 l schaaldierenbouillon
- 500 g grijze garnalen koppen
- 1 stengel selder
- 1 ui
- 1 feuille laurier
- 1 teentje knoflook
- tijm
- 200 g gepelde tomatenblokjes
- 1 rol bladerdeeg
- 5 cl cognac
- 1 el boter
- peper
- 1 snuifje grof zeezout