Balletjes van lamsgehakt met kerrie en yoghurt


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 el olijfolie
- zout
- 4 el geroosterde amandelschilfers
- koriander
- 4 takjes munt
- 2 el express bindmiddel voor witte sauzen
- 1 afgestreken el kerriepoeder
- cayennepeper of pimentpoeder
- 1 blokje vetarme kippenbouillon
- 2 koolrabi's
- 4 el gehakte bladpeterselie
- 200 g Griekse yoghurt
- 1 teentje knoflook
- 1 verse chili
- 450 g lamsgehakt
- 2 uien
- 450 g varkens- en kalfsgehakt, niet gekruid
- 2 wortelen
- peper
- 2 el olijfolie
- zout
- 4 el geroosterde amandelschilfers
- koriander
- 4 takjes munt
- 2 el express bindmiddel voor witte sauzen
- 1 afgestreken el kerriepoeder
- cayennepeper of pimentpoeder
- 1 blokje vetarme kippenbouillon
- 2 koolrabi's
- 4 el gehakte bladpeterselie
- 200 g Griekse yoghurt
- 1 teentje knoflook
- 1 verse chili
- 450 g lamsgehakt