Balletjes op bœuf bourguignon wijze


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g gekruid varken-rundsgehakt
- 150 g gerookte spekreepjes
- 2 uien
- 400 g wortelen
- 250 g witte champignons
- 4 takjes tijm
- 1/2 fles rode wijn (van 37,5 cl)
- 2 afgestreken el bloem
- 1 el tomatenpuree, dubbel geconcentreerd
- 1 gevogeltebouillonblokje
- 3 el olijfolie
- 1 blaadje laurier
- peper
- zout
- 600 g gekruid varken-rundsgehakt
- 150 g gerookte spekreepjes
- 2 uien
- 400 g wortelen
- 250 g witte champignons
- 4 takjes tijm
- 1/2 fles rode wijn (van 37,5 cl)
- 2 afgestreken el bloem
- 1 el tomatenpuree, dubbel geconcentreerd
- 1 gevogeltebouillonblokje
- 3 el olijfolie
- 1 blaadje laurier
- peper
- zout