Balletjes met pijnboompitten en Parmezaanse kaas


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 bokalen Passata Rustica met basilicum (680 g per bokaal)
- 1 plantje basilicum
- 1 citroen
- 1 ei
- 50 g geraspte Parmezaanse kaas
- 1 kleine ui, gepeld
- 3 el olijfolie
- 25 g paneermeel
- 100 g pijnboompitten
- 10 cl rode wijn
- 800 g varkens/kalfsgehakt niet bereid
- 2 bokalen Passata Rustica met basilicum (680 g per bokaal)
- 1 plantje basilicum
- 1 citroen
- 1 ei
- 50 g geraspte Parmezaanse kaas
- 1 kleine ui, gepeld
- 3 el olijfolie
- 25 g paneermeel
- 100 g pijnboompitten
- 10 cl rode wijn
- 800 g varkens/kalfsgehakt niet bereid