Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week šŸ›’šŸš—Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

PressRelease_2020_03-23_together
Pers 2020

Delhaize en Colruyt Group verenigen hun krachten tijdens coronacrisis om boodschappen van het ziekenhuispersoneel te leveren nabij de werkplek

Brussel ā€“ In een crisis als deze draait het om ā€˜samen staan we sterkā€™ en dat is wat Delhaize en Colruyt Group vanaf deze week in de verf willen zetten. Delhaize en Colruyt Group verdelen de geĆÆnteresseerde ziekenhuizen om zoveel mogelijk ziekenhuispersoneel in BelgiĆ« de mogelijkheid te geven om hun boodschappen te laten leveren nabij hun werkplek.

Vanaf deze week start de test met het Universitair Ziekenhuis in Antwerpen waarbij hun ziekenhuispersoneel als eerste een reservatie kan plaatsen op delhaize.be. Deze boodschappen zullen dan kosteloos geleverd worden nabij hun werkplek waarna zij die kunnen oppikken in de voor- of namiddag. Delhaize start een test met UZA en hoopt snel meer geĆÆnteresseerde ziekenhuizen te kunnen toevoegen aan het project.
Het ziekenhuispersoneel zal toegang krijgen tot het gehele assortiment van delhaize.be. Na het vullen van het virtuele winkelmandje kan de ziekenhuismedewerker de reservatie bevestigen. De boodschappen worden klaargemaakt in het e-commerce distributiecentrum van Delhaize in Puurs, waarna alle reservaties per ziekenhuis kosteloos geleverd worden. Delhaize zal een mobiel afhaalpunt voorzien waar de ziekenhuismedewerkers de boodschappen kunnen komen oppikken in de voor- of namiddag. Dit bespaart hen niet enkel een trip naar de winkel na een lange werkdag maar geeft hen ook meer tijd om door te brengen met hun gezin.
Delhaize en Colruyt bundelen hun krachten in deze actie, maar staan uiteraard ook open voor andere retailers. Het doel is om zo veel mogelijk zorgend personeel te beleveren.

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize Belgiƫ
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize Belgiƫ
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Delhaize Le Lion / De Leeuw

In januari 2020 telt het netwerk van Delhaize Le Lion/De Leeuw maar liefst 800 winkels. Met de verschillende winkelformules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop& Go en Fresh Atelier) in Belgiƫ en Luxemburg kan er een unieke winkelervaring en een hoogstaande dienstverlening worden aangeboden. Klanten kunnen ook online winkelen via www.delhaize.be, en hun producten afhalen bij de ophaalpunten of thuis laten bezorgen. Delhaize biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 20.000 kwaliteitsproducten aan. Dankzij zijn 8 huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Delhaize Bio, Delhaize Extra, Delhaize Eco, Delhaize No Gluten & Delhaize Veggie) kan Delhaize aan alle noden van de klanten voldoen. Delhaize, dat in 2019 een omzet behaalde van meer dan 5 miljard euro en een marktaandeel van 24,1%* had in Belgiƫ, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, een internationale distributiegroep die actief is in 11 landen met ongeveer 372.000 werknemers. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6 700 winkels, waar wekelijks bijna 50 miljoen klanten hun boodschappen doen. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeĆ«n, recepten en videoā€™s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.