Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

PressRelease_2020_04-14_SchotenEaserEggs
Pers 2020

DELHAIZESUPERMARKT SCHOTEN SCHENKT 50 KG PAASEIEREN AAN 7 LOKALE ORGANISATIES

3 plaatselijke rusthuizen
Zorgcentrum De Vier Notelaars
De gemeente Schoten
Brandweer Schoten
Politie Schoten

SCHOTEN – Delhaizesupermarkt Schoten schenkt in totaal 50 kg paaseitjes aan 7 lokale organisaties: 3 plaatselijke rusthuizen, zorgcentrum De Vier Notelaars, de gemeente Schoten, Politie en Brandweer Schoten. Omdat het moreel net zo belangrijk is als een evenwichtige voeding, zeker in deze periode, heeft Delhaizesupermarkt Schoten besloten om een overschot paaseieren te schenken. Daarmee wil Delhaize een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden en daarbij voedselverspilling tegengaan.

Tijdens deze uitzonderlijke periode hebben veel mensen het moeilijk en kan het moreel wat zakken. Daarom besloot Delhaizesupermarkt Schoten om in totaal 50 kg paaseitjes te schenken aan drie plaatselijke rusthuizen, een zorgcentrum, de gemeente en de lokale politie en brandweer. “We gaan momenteel door een moeilijke periode waar veel mensen een opkikker kunnen gebruiken. Daarom hopen wij met dit klein gebaar een glimlach op een aantal gezichten te toveren.”, zegt Carlo Sonneville de winkeldirecteur van Delhaizesupermarkt Schoten. Op die manier wil de supermarkt ook de lokale verankering versterken en de zorg een steunbetuiging geven. Alle lokale organisaties hebben het voorstel heel positief ontvangen en zijn blij dat ze hun mensen hiermee een klein beetje kunnen verwennen.

PRAKTISCHE INFO:

Delhaizesupermarkt Schoten
Th. van Cauwenberghslei 90, 2900 Schoten

Zorgcentrum De Vier Notelaars
Wijtschotbaan 12, 2900 Schoten

Gemeente Schoten Verbertstraat 3, 2900 Schoten

Lokale Politie Schoten
Gasketelplein, 2900 Schoten

Brandweer Zone Rand post Schoten
Th. van Cauwenberghslei 48, 2900 Schoten

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Delhaize Le Lion / De Leeuw

In januari 2020 telt het netwerk van Delhaize Le Lion/De Leeuw maar liefst 800 winkels. Met de verschillende winkelformules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop& Go en Fresh Atelier) in België en Luxemburg kan er een unieke winkelervaring en een hoogstaande dienstverlening worden aangeboden. Klanten kunnen ook online winkelen via www.delhaize.be, en hun producten afhalen bij de ophaalpunten of thuis laten bezorgen. Delhaize biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 20.000 kwaliteitsproducten aan. Dankzij zijn 8 huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Delhaize Bio, Delhaize Extra, Delhaize Eco, Delhaize No Gluten & Delhaize Veggie) kan Delhaize aan alle noden van de klanten voldoen. Delhaize, dat in 2019 een omzet behaalde van meer dan 5 miljard euro en een marktaandeel van 24,1%* had in België, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, een internationale distributiegroep die actief is in 11 landen met ongeveer 372.000 werknemers. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6 700 winkels, waar wekelijks bijna 50 miljoen klanten hun boodschappen doen. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.