Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week šŸ›’šŸš—Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

PressRelease_2020_04-08_EasterEggs
Pers 2020

Delhaize verwarmt de harten van de ouderen door hen paaseitjes te bezorgen

2 miljoen chocolade-eitjes van Delicata en Milka voor 130.000 mensen die dit het meest nodig hebben, waaronder bewoners van woonzorgcentra

Brussel - Omdat het moreel net zo belangrijk is als een evenwichtige voeding, en zeker in deze tijden, heeft Delhaize in samenwerking met Delicata en Milka besloten om een grote verdeling van paaseieren te lanceren via het OCMW (en Iriscare voor Brussel) in de 18 grootste steden in Belgiƫ. Deze verdeling zal plaatsvinden in woonzorgcentra en verschillende opvangcentra voor mensen in nood (mindervaliden, mishandelde vrouwen, pleegkinderen, vluchtelingen enz.). Dat is 20 ton of 2 miljoen kleine chocolade-eieren om de harten te verwarmen van maar liefst 130.000 mensen die dit het meest nodig hebben in deze moeilijke tijden.

Nu nog meer dan ooit hebben sommige kwetsbare mensen aandacht nodig om hun moreel op te krikken. Daarom besloot Delhaize contact op te nemen met de verschillende OCMW's in de grootste Belgische steden om hen de mogelijkheid te geven een leuke verrassing aan te bieden aan de mensen die ze het hele jaar door met toewijding verzorgen. Delhaize heeft, in samenwerking met de chocolademerken Delicata en Milka, besloten om 20 ton paaseitjes te leveren aan meer dan 130.000 mensen. Door de quarantaine hebben die kwetsbare mensen geen mogelijkheid om hun geliefden te zien en hun moreel kan daaronder lijden.

Delhaize en haar partners Delicata en Milka wilden daarom iets doen om hen de huidige situatie even te laten vergeten. Alle gecontacteerde centra hebben het voorstel heel positief ontvangen en zijn blij dat ze die groep mensen een klein beetje kunnen verwennen. De paaseitjes worden vanaf vandaag tot het einde van de week geleverd en worden tijdens het paasweekend onder de bewoners en zorgend personeel verdeeld.

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize Belgiƫ
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize Belgiƫ
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Delhaize Le Lion / De Leeuw

In januari 2020 telt het netwerk van Delhaize Le Lion/De Leeuw maar liefst 800 winkels. Met de verschillende winkelformules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop& Go en Fresh Atelier) in Belgiƫ en Luxemburg kan er een unieke winkelervaring en een hoogstaande dienstverlening worden aangeboden. Klanten kunnen ook online winkelen via www.delhaize.be, en hun producten afhalen bij de ophaalpunten of thuis laten bezorgen. Delhaize biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 20.000 kwaliteitsproducten aan. Dankzij zijn 8 huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Delhaize Bio, Delhaize Extra, Delhaize Eco, Delhaize No Gluten & Delhaize Veggie) kan Delhaize aan alle noden van de klanten voldoen. Delhaize, dat in 2019 een omzet behaalde van meer dan 5 miljard euro en een marktaandeel van 24,1%* had in Belgiƫ, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, een internationale distributiegroep die actief is in 11 landen met ongeveer 372.000 werknemers. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6 700 winkels, waar wekelijks bijna 50 miljoen klanten hun boodschappen doen. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeĆ«n, recepten en videoā€™s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.