Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week šŸ›’šŸš—Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

PressRelease_2020_04-08_Decathlon
Pers 2020

Uitzonderlijke samenwerking: Delhaize werkt samen met Decathlon om haar klanten actief te laten blijven tijdens deze periode

Decathlon assortiment van sportartikelen beschikbaar in een selectie van Delhaizewinkels

Brussel - Delhaize is mee met het leven en wil haar klanten oplossingen aanbieden om niet alleen beter te eten, maar ook om beter te leven. Daarom werkt Delhaize voor het eerst samen met Decathlon en zal het de meest gevraagde producten van het sportmerk aanbieden in haar winkels tijdens deze bijzondere periode. Dankzij dit uitzonderlijke partnerschap kunnen de Belgen zich het nodige aanschaffen om te blijven bewegen, te sporten of iets leuks te doen met de kinderen, zowel thuis als buiten in de buurt.

Uniek partnerschap

Door de huidige situatie heeft de Belgische regering de sluiting van alle niet-essentiƫle winkels bevolen, waaronder dus ook fitnesscentra en andere sportlokalen. Veel mensen proberen hun trainingsroutine voort te zetten of hebben ineens meer tijd om thuis of buiten, dicht bij huis, te trainen. En de kinderen moeten zich natuurlijk ook kunnen bezighouden. Daarom heeft Delhaize besloten om het leven van haar klanten nog wat gemakkelijker te maken en op eenzelfde plaats zowel evenwichtige voedingsproducten als sportuitrusting aan te bieden, zodat iedereen ondanks de quarantaine toch kan blijven bewegen. Daarvoor heeft het bedrijf de krachten gebundeld met Decathlon, die een specialist is op dit gebied, en biedt het vanaf vandaag een selectie van de best verkochte sportartikelen bij Decathlon aan.

Testfase

Deze selectie van Decathlon bestaat uit kwalitatieve sportartikelen zoals een yogamat, een springtouw, gewichtjes of nog een dartsbord of een voetbaldoel. In eerste instantie zal een selectie van deze producten enkel beschikbaar zijn in 5 Delhaize-winkels (SM Delhaize Overijse, SM Delhaize Wezembeek, SM Delhaize Chazal, SM Delhaize MoliĆØre II, AD Delhaize Reyers). Na een testperiode van twee weken en afhankelijk van het succes, zal dit initiatief vanaf 22 april worden uitgebreid naar andere winkels van Delhaize.

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize Belgiƫ
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize Belgiƫ
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Delhaize Le Lion / De Leeuw

In januari 2020 telt het netwerk van Delhaize Le Lion/De Leeuw maar liefst 800 winkels. Met de verschillende winkelformules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop& Go en Fresh Atelier) in Belgiƫ en Luxemburg kan er een unieke winkelervaring en een hoogstaande dienstverlening worden aangeboden. Klanten kunnen ook online winkelen via www.delhaize.be, en hun producten afhalen bij de ophaalpunten of thuis laten bezorgen. Delhaize biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 20.000 kwaliteitsproducten aan. Dankzij zijn 8 huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Delhaize Bio, Delhaize Extra, Delhaize Eco, Delhaize No Gluten & Delhaize Veggie) kan Delhaize aan alle noden van de klanten voldoen. Delhaize, dat in 2019 een omzet behaalde van meer dan 5 miljard euro en een marktaandeel van 24,1%* had in Belgiƫ, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, een internationale distributiegroep die actief is in 11 landen met ongeveer 372.000 werknemers. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6 700 winkels, waar wekelijks bijna 50 miljoen klanten hun boodschappen doen. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeĆ«n, recepten en videoā€™s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.