Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COL8!> Profiteer ervan! <

Productterugroeping:« 200G DLL COOKIES DOUBLE CHOCOLATE van het merk Delhaize »Lees meer >

PressRelease_2020_04-20_Houthalen
Pers 2020

Delhaizesupermarkt Houthalen schenkt 1500 zakjes paaseieren aan Woonzorgcentrum Immadi & Mariaziekenhuis Noord-Limburg

Houthalen – Delhaizesupermarkt Houthalen schenkt 1500 zakjes paaseitjes aan woonzorgcentrum Immadi en het Mariaziekenhuis Noord-Limburg. Omdat het moreel net zo belangrijk is als een evenwichtige voeding, zeker in deze periode, heeft Delhaizesupermarkt Houthalen besloten om 1500 zakjes paaseieren te schenken. Daarmee wil Delhaize een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden en daarbij voedselverspilling tegengaan.

Tijdens deze uitzonderlijke periode hebben veel mensen het moeilijk en kan het moreel wat zakken. Daarom besloot Delhaizesupermarkt Houthalen om 1500 zakjes paaseiteren te schenken aan woonzorgcentrum Immadi en het Mariaziekenhuis Noord-Limburg. “We gaan momenteel door een moeilijke periode waar veel mensen een opkikker kunnen gebruiken. Daarom hopen wij met dit klein gebaar een glimlach op een aantal gezichten te toveren”, zegt Jozef Schroeders, de winkeldirecteur van Delhaizesupermarkt Houthalen. Woonzorgcentrum Immadi en Mariaziekenhuis Noord-Limburg hebben het voorstel heel positief ontvangen en zijn blij dat het zijn mensen hiermee een klein beetje kan verwennen.

PRAKTISCHE INFO:
Delhaizesupermarkt Houthalen
Rode Kruislaan 32 – 3530 Houthalen

Mariaziekenhuis Noord-Limburg
Maesensveld 1 – 3900 Overpelt

WZC Immadi
Kempische Steenweg 408 – 3500 Hasselt

Delhaize Le Lion / De Leeuw

In januari 2020 telt het netwerk van Delhaize Le Lion/De Leeuw maar liefst 800 winkels. Met de verschillende winkelformules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop& Go en Fresh Atelier) in België en Luxemburg kan er een unieke winkelervaring en een hoogstaande dienstverlening worden aangeboden. Klanten kunnen ook online winkelen via www.delhaize.be, en hun producten afhalen bij de ophaalpunten of thuis laten bezorgen. Delhaize biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 20.000 kwaliteitsproducten aan. Dankzij zijn 8 huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Delhaize Bio, Delhaize Extra, Delhaize Eco, Delhaize No Gluten & Delhaize Veggie) kan Delhaize aan alle noden van de klanten voldoen. Delhaize, dat in 2019 een omzet behaalde van meer dan 5 miljard euro en een marktaandeel van 24,1%* had in België, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, een internationale distributiegroep die actief is in 11 landen met ongeveer 372.000 werknemers. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6 700 winkels, waar wekelijks bijna 50 miljoen klanten hun boodschappen doen. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11