Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

Alles voor de perfecte BBQ

BBQ met de Belgen

Geen voetbalzomer zonder een BBQ met de hele familie of al je vrienden. En, wat zal er straks op je BBQ-menu staan? Ga je voor een klassieke BBQ of verras jij je foodie fans met originele gerechten zoals wereldse pizza’s, duivelse burgers of kiplekkere hapjes. Ook de moeite waard om straks te serveren: vrolijke apero's en verfrissende drinks, waaronder een kids mojito en een homemade icetea. Yummie? Superyummie! Jaja, het wordt een topzomer. Nu nog hopen dat onze Belgen winnen!

5 wereldse pizza's

Maak een reis-rond-de-wereld met onze wereldse pizzarecepten. Ga je voor een mini-pizza, een pizza roll, een Turkse pizza of of of ... Wat je ook kiest: een pizza is altijd een goed idee. Het is snel klaar en makkelijk te verdelen. Want, hey: sharing is caring. Toch?

5 duivelse burgers

Geen voetbal zonder burgers ... en hamburgers. Ga voor een hamburger met groenten, rund of kip. Of maak een heuse hamburgerbar, waar iedereen zijn eigen hamburger kan samenstellen. Een win-win voor alle hamburgerfans! Nu nog winnen op 't voetbalveld ...

5 verfrissende drinks

Klink op de overwinning van onze Belgen met een homemade icetea, mocktail, kids cocktail of cocktail. Je krijgt het warm van al die spanning op het voetbalveld? Kom dan even tot rust ... tijdens de rust met een verfrissende granité die je serveert als drink, tussengerecht of dessert. Maar uiteraard kan je je ook laten verleiden door één  van onze andere aanraders.

5 kiplekkere hapjes

Iedereen houdt van kip. Nu nog kiezen voor welk kiplekkere hapje je gaat: zomerse kippenboutjes, Italiaanse kippenlapjes, een kleurrijke pastasalade of snelle fajitas? Geniet ervan met je favoriete verfrissende drink, die je hierboven / hiernaast al spotte!

5 vrolijke apero's

Hou de sfeer erin voor, tijdens en na de voetbalmatch met onze vrolijke apero's die je in een mum van tijd van je BBQ of keuken op je (tuin)tafel tovert. Een mini-taartje, brochettes, taco's of kroketjes? Wij willen het allemaal, want kiezen is verliezen ... En dat is net wat we niet willen.