Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Informatie:om je gebruikerservaring op delhaize.be te verbeteren, zullen wij enkele updates uitvoeren. Hierdoor zal de website vannacht gedurende meerdere uren onbeschikbaar zijn vanaf 23u

Hallo GoebezigersBetere planeetThe Lion's FootprintMinder CO2Hoe een verandering van verpakking voor minder CO₂ zorgt.
#HalloGoebezigers
Better Planet

Ultraverse sappen in een ultrarecycleerbaar jasje.

08/10/2020

Initiatief #73 - Bye bye PET, hallo rPET!

Ken jij onze online boodschappenservice al? Het is supersimpel: je

Mmm, niets zo verfrissend als een lekker sapje. Zeker als het een ultravers sapje is! En er is nog een reden om het in huis te halen. Want vanaf nu zitten onze sapjes in een nieuw jasje. Je vindt ze in een volledig gerecycleerde fles gemaakt van rPET-materiaal.

rPET leeft langer omdat het 100% gerecycleerd plastic is die nog gemakkelijk kan gerecycleerd worden. Het is dus materiaal dat volledig gemaakt is uit oude plastic flessen en plastic dat al als verpakking werd gebruikt. Een materiaal dat helemaal past in de circulaire economie dus. Bovendien kan rPET gemakkelijk gerecycleerd worden. Het leeft dus langer en kan hergebruikt worden voor nieuwe verpakkingen. En dat heeft impact op onze CO2 uitstoot!

Wist je trouwens dat onze ultraverse sappen koudgeperst en nooit verhit worden? Zo blijven de smaak en vitamines optimaal behouden. En da’s extra lekker voor jou natuurlijk.

Dit bespaarden we al met z’n allen: 85 ton minder CO2 per jaar.

Interessant artikel? Lees meer over deze onderwerpen: