Hallo GoebezigersBeter etenThe breakfast club
#HalloGoebezigers
Better Eating

The breakfast club

Een goed ontbijt doet wonderen voor je hoofd en je lijf. Maar wat is een goed ontbijt? Byebye snelle suikers, hallo trage varianten die langzamer door het lichaam worden opgenomen. Fruit, groenten, granen of noten? Kies je vezelrijke favoriet!

Weinig tijd ’s ochtends? 3 tips om er toch voor te gaan!

Zalig nazomeren

Aan het einde van de zomer en het begin van de herfst ligt er zoveel lekkers van de natuur voor je klaar. Je kunt je ontbijt dus gerust zoeten met een smakelijk stuk fruit! Wat dacht je bijvoorbeeld van de malse, rijpe pruimen in onze overnight oats zonder lactose die we op smaak brengen met specerijen?

Byebye waste, hello taste

Oud brood wordt broodpudding! En je restje groenten gebruik je om je favoriete toast of bagel te pimpen. We hebben het niet alleen over rauwkost, maar ook over gegrilde groenten en eiwitrijke peulvruchten die het top doen in je homemade spread of pesto.

Schakel je koelkast in

Geen tijd om ’s ochtends meteen achter het fornuis te gaan staan? We feel you! En dat is ook helemaal niet nodig. Zet je koelkast aan het werk om je overnight oats te laten rusten of je raw cake te laten stollen. Tip: hang misschien wel ’n post-it aan je koelkast, zodat jij je easy peasy ontbijt niet vergeet!