Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten bepaalde producten van het merk Delhaize niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenVleesbrood met olijven en pijnboompitten
Delhaize logo
  • 00:00
    -01:49
    C
  • Vleesbrood met olijven en pijnboompitten

Vleesbrood met olijven en pijnboompitten

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Andere
Buiten eten,Picknick,Communie
Andere
Vleesbrood met olijven en pijnboompittenC

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 2 eieren
  • 1/2 eetlepel gedroogde oregano
  • 1/2 potje ontpitte zwarte olijven
  • 4 eetlepels paneermeel
  • 1 kg gemengd gehakt
  • peper
  • 4 eetlepels pijnboompitten
  • 1 handvol verse basilicum

Begin met koken

  1. Rooster de pijnboompitten lichtjes in een droge pan met antiaanbaklaag.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C.
  3. Breng alle ingrediënten (behalve peper en zout) samen in een kom en meng goed door elkaar. Kruid met peper en zout.
  4. Schep het mengsel in een ovenvaste schaal en bak gedurende 45 minuten in de oven.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 991; energie (kCal): 239; vetten (g): 17,7; verzadigde vetten (g): 5,8; koolhydraten (g): 4,5; suikers (g): 0,9; vezels (g): 1,2; eiwitten (g): 15,2; zout (g): 1. Energie (kcal/portie): 785,83
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Buiten eten,Picknick,Communie
Overig
Alle seizoenen
Andere
  • 00:00
    -01:49
    C
  • Vleesbrood met olijven en pijnboompitten