Reegebraad met wildsaus


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- boter
- 1 el express bindmiddel voor bruine sauzen
- 650 g kleine krielaardappelen
- 3 el mosterd
- 1 el olijfolie
- 200 g ontbijtspek
- peper
- 15 reegebraad (of hinde) van ongeveer 800 g
- 10 cl rode wijn
- 180 g rode bessengelei
- 20 cl room
- verse rozemarijn
- 1 sjalot
- trosjes rode bessen voor de versiering
- zout
- boter
- 1 el express bindmiddel voor bruine sauzen
- 650 g kleine krielaardappelen
- 3 el mosterd
- 1 el olijfolie
- 200 g ontbijtspek
- peper
- 15 reegebraad (of hinde) van ongeveer 800 g
- 10 cl rode wijn
- 180 g rode bessengelei
- 20 cl room
- verse rozemarijn
- 1 sjalot
- trosjes rode bessen voor de versiering
- zout