Recept zoekresultatenMechelse koekoek met rozemarijnaardappelen
Delhaize logo
  • 00:00
    -01:41
  • Mechelse koekoek met rozemarijnaardappelen

Mechelse koekoek met rozemarijnaardappelen

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 30 min.

Budget

€€€

Score

4 op 5
Andere
Overig
Salade
Mechelse koekoek met rozemarijnaardappelen

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 citroen
  • 1 takje rozemarijn
  • 1 kg aardappel
  • peper
  • 3 eetlepels olijfolie
  • kruidenmayonaise
  • 4 knoflookteentjes, gehakt
  • 4 kippenbouten van Mechelse koekoek
  • 1 zakje groene sla
  • 20 zwarte olijven

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Citroen | 1 st
    1 st
    0,69 €/st
    €0,69
  • Rozemarijn
    20 gr
    74,50 €/kg
    €1,49
  • Aardappelen | Vastkokend
    2 kg
    1,40 €/kg
    €2,79
  • Mechelse koekoek | Bout
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Begin met koken

    1. Maak de aardappelen goed schoon.
    2. Spoel de koekoeksbouten, dep ze af en wrijf ze in met peper en zout.
    3. Schik de bouten samen met de aardappelen, rozemarijn, olijven, knoflook en citroen in een ovenschaal met olijfolie.
    4. Bak in een voorverwarmde oven van 190 graden gedurende 35 minuten.
    5. Plaats de schotel vervolgens onder de grill totdat de koekoek een krokant korstje heeft.
    6. Serveer op de borden met groene slablaadjes en een toefje kruidenmayonaise.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Andere
    Overig
    Diner
    Alle seizoenen
    Salade
    • 00:00
      -01:41
    • Mechelse koekoek met rozemarijnaardappelen

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Citroen | 1 st
    1 st
    0,69 €/st
    €0,69
  • Rozemarijn
    20 gr
    74,50 €/kg
    €1,49
  • Aardappelen | Vastkokend
    2 kg
    1,40 €/kg
    €2,79
  • Mechelse koekoek | Bout
    Dit product is niet meer beschikbaar