Recept zoekresultatenGebakken pangasiusfilet met een salade van Aziatische algen
Delhaize logo
  • Gebakken pangasiusfilet met een salade van Aziatische algen

Gebakken pangasiusfilet met een salade van Aziatische algen

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Salade
Gebakken pangasiusfilet met een salade van Aziatische algen

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • bloem
  • zout
  • peper
  • 2 zakjes salade van Aziatische algen
  • 4 pangasiusfilets
  • 20 g panko (Japans broodkruim)
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 zakje gemengde groene salade
  • 1 ei, losgeklopt
  • 1 theelepel wasabi

Begin met koken

Bereidingstijd: 15

  1. Kruid de visfilets met peper en zout en paneer ze door ze door de bloem, het losgeklopt ei en de panko te halen. Bak ze goudgeel in de olie in een warme pan.
  2. Meng de groene salade met de algensalade. Voeg de wasabi toe aan de mayonaise.
  3. Dresseer de borden met de vis, vergezeld van de salade en een toefje wasabimayonaise.
  4. Serveer met bijvoorbeeld basmatirijst in een pilavbereiding.

Kooktip

Voor een lichtere versie bak je de pangasiusfilets gewoon zo in de pan, zonder ze eerst te paneren.

Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Diner
Alle seizoenen
Salade
  • Gebakken pangasiusfilet met een salade van Aziatische algen