Filet van bosduif met appel en calvados


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g bosduiffilets
- 25 cl calvados
- 1 snuifje vierkruidenpoeder
- 1 el express bindmiddel voor bruine sauzen
- fijngesneden bladpeterselie
- 2 el olijfolie
- 1 kl tijm
- 10 cl verse room
- 19 cl wildfond
- 1 dikke Jonagold appel
- boter
- peper
- 1 ui
- 600 g bosduiffilets
- 25 cl calvados
- 1 snuifje vierkruidenpoeder
- 1 el express bindmiddel voor bruine sauzen
- fijngesneden bladpeterselie
- 2 el olijfolie
- 1 kl tijm
- 10 cl verse room
- 19 cl wildfond
- 1 dikke Jonagold appel
- boter
- peper
- 1 ui