Cordon bleu met Averbodekaas en biersaus

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 12 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 kalfslapjes (ong. 170 g/stuk)
- 75 g Averbodekaas
- 2 sneetjes gekookte ham
- 2 eieren
- 60 g paneermeel
- 40 g bloem
- peper
- 150 g Luikse siroop
- 5 cl Averbode-bier
- 1 el olijfolie
- 2 kalfslapjes (ong. 170 g/stuk)
- 75 g Averbodekaas
- 2 sneetjes gekookte ham
- 2 eieren
- 60 g paneermeel
- 40 g bloem
- peper
- 150 g Luikse siroop
- 5 cl Averbode-bier
- 1 el olijfolie