Recept zoekresultatenCarpaccio van tomaat met grijze garnalen
Delhaize logo
  • Carpaccio van tomaat met grijze garnalen
    A

Carpaccio van tomaat met grijze garnalen

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Gluten vrij
Ontbijt
Carpaccio van tomaat met grijze garnalenA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 4 grote tomaten
  • 400 g grijze garnalen
  • enkele blaadjes basilicum
  • 1 handvol pijnboompitten
  • 1 handvol Italiaanse notenmix
  • 4 e.l. olijfolie
  • 4 el witte wijnazijn
  • peper

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Tomatenpulp | Basilicum

Delhaize

Tomatenpulp | Basilicum

400 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,79

Gekooktegrijze garnalen | Noordzee

Delhaize

Gekooktegrijze garnalen | Noordzee

4 × 100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€29,96

Basilicum | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Basilicum | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Pijnboompitten

Delhaize

Pijnboompitten

90 gr

€6,39

Mais | Notenmix

Delhaize

Mais | Notenmix

200 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,09

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Natuurazijn

Delhaize

Natuurazijn

1,5 l

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,52

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€40,88

Begin met koken

Bereidingstijd: 10 min

  1. Zet een antikleefpan op het vuur met de Italiaanse notenmix en rooster ze kort.
  2. Verwijder het kroontje van de tomaten en snijd ze in flinterdunne schijfjes met behulp van een mandoline of een scherp mes. Schik ze op een bord en bestrooi met de Italiaanse notenmix en de pijnboompitten. Verdeel er de garnalen over.
  3. Besprenkel met de olijfolie en de witte wijnazijn en kruid met peper en zout. Werk af met enkele blaadjes basilicum.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 458; energie (kCal): 110; vetten (g): 7; verzadigde vetten (g): 0,8; koolhydraten (g): 2,7; suikers (g): 2,2; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 8,4; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 306,68
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieA
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 458; energie (kCal): 110; vetten (g): 7; verzadigde vetten (g): 0,8; koolhydraten (g): 2,7; suikers (g): 2,2; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 8,4; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 306,68
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Gluten vrij
Diner
Ontbijt
  • Carpaccio van tomaat met grijze garnalen
    A

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Tomatenpulp | Basilicum

Delhaize

Tomatenpulp | Basilicum

400 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,79

Gekooktegrijze garnalen | Noordzee

Delhaize

Gekooktegrijze garnalen | Noordzee

4 × 100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€29,96

Basilicum | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Basilicum | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Pijnboompitten

Delhaize

Pijnboompitten

90 gr

€6,39

Mais | Notenmix

Delhaize

Mais | Notenmix

200 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,09

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Natuurazijn

Delhaize

Natuurazijn

1,5 l

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,52

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€40,88