• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je Plus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  

-5% op honderden Nutri-Score A&B producten.

Hallo Goebeziger!

Hou je goed vast, want bij Delhaize vind je nu maar liefst 500 Goebezigprijsjes! Dat wil zeggen dat je -5% korting krijgt op 500 Nutri-Score A&B producten*. Het enige wat jij moet doen, is je plus-kaart meenemen als je bij ons winkelt en voor de Goebezigprijsjes in onze rekken kiezen. Waar wacht je nog op?

Shop je via Home Delivery?**
Dat gaat ook! Maak hier een account aan en link er je plus-kaart aan. Opgelet: check dat je bent ingelogd voor je begint te shoppen. Zo geniet je zeker van de promo!

Heb je geen plus-kaart of heb je je plus-kaart nog niet gelinkt aan je account? Vraag het aan of link het makkelijk via hier.

Shop je via Collect?
Dan geldt hetzelfde als in de winkel! Je doet je boodschappen eerst online. Wanneer je ze ophaalt via Collect, gebruik je je plus-kaart of doe je het via de app. Zo geniet je van de korting!

* Aanbieding geldig in de deelnemende supermarkten van Delhaize, AD Delhaize en Proxy Delhaize, zolang zij de betreffende producten aanbieden en binnen de limiet van de beschikbare voorraden in de winkel.
Het aanbod is uitsluitend geldig voor de producten met Nutri-Score A & B in deze lijst. Deze lijst kan bijgewerkt worden op de website en heeft voorrang op eventuele indicaties in de winkel, die foutief zouden kunnen zijn, hoewel we ons uiterste best zullen doen om dit te voorkomen.
Het aanbod is alleen geldig als de Plus-kaart vóór de betaling aan de kassa in de winkel of bij het Collect-afhaalpunt wordt afgegeven. Deze korting van 5% kan worden gecumuleerd met andere promoties, maar is niet van toepassing op de producten in reclame (verminderde prijs staat rechtstreeks op het product vermeld, bijvoorbeeld "snelverkoop").
Volledige voorwaarden via deze link.

 ** Specifiek voor de dienst Home Delivery
Het aanbod is van toepassing onder dezelfde voorwaarden voor online reserveringen via Home Delivery. De vermindering mag echter alleen worden toegepast als:
1. de klant in het bezit is van een geldige Plus-kaart;
2. hij een online account heeft op delhaize.be;
3. zijn Plus-kaart gekoppeld is aan zijn online account;
4. de klant heeft ingelogd op zijn account voordat hij begint met zijn online reserveringen.

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst