Zwartewoudtaart met frambozen
door Gema Gomez


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 12 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 6 eieren
- 600 g (diepgevroren) frambozen
- 80 g witte-amandelpoeder
- 30 g bloem
- 1 el maizena
- 7 dl room met 35% v.g.
- 6 ijshoorntjes
- 100 g pure chocolade Callets
- 80 g zwarte chocolade met 70% cacao
- 50 g pure chocoladeschilfers
- 2 el cacaopoeder
- suikersterren Vahiné
- 50 g extrafijne suiker
- 150 g fijne kristalsuiker
- 4 el frambozencrèmelikeur (optioneel)
- 100 g boter
- zout
- 6 eieren
- 600 g (diepgevroren) frambozen
- 80 g witte-amandelpoeder
- 30 g bloem
- 1 el maizena
- 7 dl room met 35% v.g.
- 6 ijshoorntjes
- 100 g pure chocolade Callets
- 80 g zwarte chocolade met 70% cacao
- 50 g pure chocoladeschilfers
- 2 el cacaopoeder
- suikersterren Vahiné
- 50 g extrafijne suiker
- 150 g fijne kristalsuiker
- 4 el frambozencrèmelikeur (optioneel)