Zalm op Japanse wijze in filodeeg
door Loïc Zot van Keuken


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g zalmfilet met vel
- 200 g diepgevroren edamamebonen
- 2 lente-uien
- 130 g diepgevroren filodeeg
- 50 g kristalsuiker
- 3 el sojasaus
- 3 el mirin
- 1 kl rijstazijn
- 3 el zonnebloemolie
- 400 g zalmfilet met vel
- 200 g diepgevroren edamamebonen
- 2 lente-uien
- 130 g diepgevroren filodeeg
- 50 g kristalsuiker
- 3 el sojasaus
- 3 el mirin
- 1 kl rijstazijn
- 3 el zonnebloemolie