Recept zoekresultatenZalm op Japanse wijze in filodeeg
Recept zoekresultatenZalm op Japanse wijze in filodeeg
Delhaize logo
  • Zalm op Japanse wijze in filodeeg
    C

Zalm op Japanse wijze in filodeeg

door Loïc Zot van Keuken
Zalm op Japanse wijze in filodeegC
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 400 g zalmfilet met vel
  • 200 g diepgevroren edamamebonen
  • 2 lente-uien
  • 130 g diepgevroren filodeeg
  • 50 g kristalsuiker
  • 3 el sojasaus
  • 3 el mirin
  • 1 kl rijstazijn
  • 3 el zonnebloemolie
  • 400 g zalmfilet met vel
  • 200 g diepgevroren edamamebonen
  • 2 lente-uien
  • 130 g diepgevroren filodeeg
  • 50 g kristalsuiker
  • 3 el sojasaus
  • 3 el mirin
  • 1 kl rijstazijn
  • 3 el zonnebloemolie