Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Moederdag 💐
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Zalm mi-cuit, gevulde zoete puntpaprika’s en rucolasaus
Recept zoekresultaten
Zalm mi-cuit, gevulde zoete puntpaprika’s en rucolasaus
Zalm mi-cuit, gevulde zoete puntpaprika’s en rucolasaus
Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
4 porties
600 g
bio-zalmfilet
4
zoete biopuntpaprika’s
1
ronde biocourgette
1/2
bioknolselder
350 g
gekookte rode biolinzen
6 takjes
biotijm
peper
2
biosjalotten (voor de rucolasaus)
100 g
biorucola (voor de rucolasaus)
2 dl
bioroom (voor de rucolasaus)
1 dl
bio witte wijn (voor de rucolasaus)
1/2
biogroentebouillonblokje (voor de rucolasaus)
20 g
bioboter (voor de rucolasaus)
peper en zout (voor de rucolasaus)
600 g
bio-zalmfilet
4
zoete biopuntpaprika’s
1
ronde biocourgette
1/2
bioknolselder
350 g
gekookte rode biolinzen
6 takjes
biotijm
peper
2
biosjalotten (voor de rucolasaus)
100 g
biorucola (voor de rucolasaus)
2 dl
bioroom (voor de rucolasaus)
1 dl
bio witte wijn (voor de rucolasaus)
1/2
biogroentebouillonblokje (voor de rucolasaus)
20 g
bioboter (voor de rucolasaus)
peper en zout (voor de rucolasaus)