Zalm mi-cuit, gevulde zoete puntpaprika’s en rucolasaus


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g bio-zalmfilet
- 4 zoete biopuntpaprika’s
- 1 ronde biocourgette
- 1/2 bioknolselder
- 350 g gekookte rode biolinzen
- 6 takjes biotijm
- peper
- 2 biosjalotten (voor de rucolasaus)
- 100 g biorucola (voor de rucolasaus)
- 2 dl bioroom (voor de rucolasaus)
- 1 dl bio witte wijn (voor de rucolasaus)
- 1/2 biogroentebouillonblokje (voor de rucolasaus)
- 20 g bioboter (voor de rucolasaus)
- peper en zout (voor de rucolasaus)
- 600 g bio-zalmfilet
- 4 zoete biopuntpaprika’s
- 1 ronde biocourgette
- 1/2 bioknolselder
- 350 g gekookte rode biolinzen
- 6 takjes biotijm
- peper
- 2 biosjalotten (voor de rucolasaus)
- 100 g biorucola (voor de rucolasaus)
- 2 dl bioroom (voor de rucolasaus)
- 1 dl bio witte wijn (voor de rucolasaus)
- 1/2 biogroentebouillonblokje (voor de rucolasaus)
- 20 g bioboter (voor de rucolasaus)
- peper en zout (voor de rucolasaus)