Recept zoekresultatenZalm mi-cuit, gevulde zoete puntpaprika’s en rucolasaus
Recept zoekresultatenZalm mi-cuit, gevulde zoete puntpaprika’s en rucolasaus
Delhaize logo
  • Zalm mi-cuit, gevulde zoete puntpaprika’s en rucolasaus
    A

Zalm mi-cuit, gevulde zoete puntpaprika’s en rucolasaus

Zalm mi-cuit, gevulde zoete puntpaprika’s en rucolasausA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 600 g bio-zalmfilet
  • 4 zoete biopuntpaprika’s
  • 1 ronde biocourgette
  • 1/2 bioknolselder
  • 350 g gekookte rode biolinzen
  • 6 takjes biotijm
  • peper
  • 2 biosjalotten (voor de rucolasaus)
  • 100 g biorucola (voor de rucolasaus)
  • 2 dl bioroom (voor de rucolasaus)
  • 1 dl bio witte wijn (voor de rucolasaus)
  • 1/2 biogroentebouillonblokje (voor de rucolasaus)
  • 20 g bioboter (voor de rucolasaus)
  • peper en zout (voor de rucolasaus)
  • 600 g bio-zalmfilet
  • 4 zoete biopuntpaprika’s
  • 1 ronde biocourgette
  • 1/2 bioknolselder
  • 350 g gekookte rode biolinzen
  • 6 takjes biotijm
  • peper
  • 2 biosjalotten (voor de rucolasaus)
  • 100 g biorucola (voor de rucolasaus)
  • 2 dl bioroom (voor de rucolasaus)
  • 1 dl bio witte wijn (voor de rucolasaus)
  • 1/2 biogroentebouillonblokje (voor de rucolasaus)
  • 20 g bioboter (voor de rucolasaus)
  • peper en zout (voor de rucolasaus)