Recept zoekresultatenWraps met geitenkaas en geroosterde groenten
Recept zoekresultatenWraps met geitenkaas en geroosterde groenten
Delhaize logo
  • Wraps met geitenkaas en geroosterde groenten

Wraps met geitenkaas en geroosterde groenten

Wraps met geitenkaas en geroosterde groenten
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 12 blaadjes basilicum
  • 150 g Chevridou
  • 1 courgette
  • 1 teentje knoflook
  • 3 e.l. olijfolie
  • 2 paprika's
  • 1 rode ui
  • 4 tortilla's
  • 12 blaadjes basilicum
  • 150 g Chevridou
  • 1 courgette
  • 1 teentje knoflook
  • 3 e.l. olijfolie
  • 2 paprika's
  • 1 rode ui
  • 4 tortilla's

Begin met koken

: 40 min
  1. 1
    Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C.
  2. 2
    Snijd de paprika’s in reepjes, de courgette in halve plakjes en de rode ui in halve ringen. Leg al deze groenten goed uitgespreid op de met bakpapier beklede ovenplaat. Overgiet met de olijfolie, voeg het geperste lookteentje toe, peper en zout. Meng goed. Bak in 20 min in de oven bruin, meng regelmatig door elkaar. Laat afkoelen.
  3. 3
    Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. 4
    Smeer elke tortilla in met ¼ van de Chevridou (laat ½ cm van de rand vrij). Bestrooi met de geroosterde groenten en voeg de basilicumblaadjes toe.
  5. 5
    Rol op en snijd schuin in twee. Eet ze meteen op of neem ze mee, verpakt in boterhampapier.
  1. 1
    Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C.
  2. 2
    Snijd de paprika’s in reepjes, de courgette in halve plakjes en de rode ui in halve ringen. Leg al deze groenten goed uitgespreid op de met bakpapier beklede ovenplaat. Overgiet met de olijfolie, voeg het geperste lookteentje toe, peper en zout. Meng goed. Bak in 20 min in de oven bruin, meng regelmatig door elkaar. Laat afkoelen.
  3. 3
    Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. 4
    Smeer elke tortilla in met ¼ van de Chevridou (laat ½ cm van de rand vrij). Bestrooi met de geroosterde groenten en voeg de basilicumblaadjes toe.
  5. 5
    Rol op en snijd schuin in twee. Eet ze meteen op of neem ze mee, verpakt in boterhampapier.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?

Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Zuid-Amerikaans
Vegetarisch
Brunch,Picknick
Lunch
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

  • Santa Maria Kruiden | Basilicum
    10 gr
    -10% voor 3
    3
    35
  • Chavroux Geitenkaas | Tendre Bûche
    150 gr
    4
    49
  • Delhaize Courgette
    1 st
    • Kleine Leeuw, kleine prijs
    0
    99
  • Delhaize Paprika | Snack
    2 × 175 gr
    3 voor €5
    2
    49
  • Delhaize Rode uien | Netje
    400 gr
    1
    99
  • Schär Wraps | Glutenvrij
    160 gr
    3
    89
  • Reeds in je keuken

  • Delhaize Lookbol | Netje
    75 gr
    1
    79
  • Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    39

Totaal:

€19,69