1
Laat de garnalen weken in water. Pel ze zodra ze zijn ontdooid.
2
Verwarm een antikleefpan. Zodra de pan heet is, voeg je de garnalen toe en laat je ze met een snuifje zout bakken tot ze roze worden.
3
Rijg ze twee per twee op kleine brochettepennen en zet opzij.
4
Schil de wortelen en snij ze in blokjes van 5 mm zijde. Laat 3 minuten koken in licht gezouten water (de blokjes moeten nog licht krokant zijn). Laat uitlekken en hou onder koud stromend water.
5
Schil de appelen. Snij in vier en verwijder het klokhuis. Snij vervolgens in kleine blokjes van 5 mm zijde.
6
Meng de wortelen en de appelen in een kom. Voeg een eetlepel arachideolie en een eetlepel tandoori kruidenmix toe.
7
Schik op elk bord een portie tartaar. Leg er twee kleine brochettes op en werk af met een takje verse munt.
1
Laat de garnalen weken in water. Pel ze zodra ze zijn ontdooid.
2
Verwarm een antikleefpan. Zodra de pan heet is, voeg je de garnalen toe en laat je ze met een snuifje zout bakken tot ze roze worden.
3
Rijg ze twee per twee op kleine brochettepennen en zet opzij.
4
Schil de wortelen en snij ze in blokjes van 5 mm zijde. Laat 3 minuten koken in licht gezouten water (de blokjes moeten nog licht krokant zijn). Laat uitlekken en hou onder koud stromend water.
5
Schil de appelen. Snij in vier en verwijder het klokhuis. Snij vervolgens in kleine blokjes van 5 mm zijde.
6
Meng de wortelen en de appelen in een kom. Voeg een eetlepel arachideolie en een eetlepel tandoori kruidenmix toe.
7
Schik op elk bord een portie tartaar. Leg er twee kleine brochettes op en werk af met een takje verse munt.