
Vol-au-vent van zalm en garnalen


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g zalmfilet zonder vel bio
- 160 g gekookte garnalen bio
- 160 g kleine aardperen bio
- 3 plakken bladerdeeg bio
- 125 g boter bio
- 3 eierdooiers bio
- 1 citroen bio (geperst)
- 15 cl vloeibare room bio
- 1 bosje dille bio
- 20 cl droge, witte wijn bio
- zout
- zwarte peper
- 20 dl water
- 250 g zalmfilet zonder vel bio
- 160 g gekookte garnalen bio
- 160 g kleine aardperen bio
- 3 plakken bladerdeeg bio
- 125 g boter bio
- 3 eierdooiers bio
- 1 citroen bio (geperst)
- 15 cl vloeibare room bio
- 1 bosje dille bio
- 20 cl droge, witte wijn bio
- zout
- zwarte peper
- 20 dl water