Vol-au-vent deluxe
door Peter Goossens


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 5 cl cognac
- 4 blaadjes laurier
- peperbolletjes
- 1 prei
- 4 l water
- 1/2 selder
- 4 takjes verse tijm
- 1 grote ui
- 1 grote wortel
- 20 g boter
- 1 citroen (het sap)
- 1 kg kip
- 1 kl mosterd
- 60 g boter (voor de roux)
- 4 koninginnenhapjes
- 10 g gehakte truffel
- 80 g bloem (voor de roux)
- 1 el paneermeel
- 1 ei
- 250 g Parijse champignons
- 250 g oesterzwammen
- 250 g kalfs-varkensgehakt
- 5 cl cognac
- 4 blaadjes laurier
- peperbolletjes
- 1 prei
- 4 l water
- 1/2 selder
- 4 takjes verse tijm
- 1 grote ui
- 1 grote wortel
- 20 g boter
- 1 citroen (het sap)
- 1 kg kip
- 1 kl mosterd
- 60 g boter (voor de roux)
- 4 koninginnenhapjes