Recept zoekresultatenVis met witte asperges en Duvelse botersaus
Recept zoekresultatenVis met witte asperges en Duvelse botersaus
Delhaize logo

Vis met witte asperges en Duvelse botersaus

Vis met witte asperges en Duvelse botersaus
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 flesjes Duvel Tripel Hop Citra
  • 300 g grijze garnalen
  • 200 g zeekraal
  • 12 witte asperges
  • 4 sjalotten
  • 1 citroen
  • 2 dl room
  • 100 g boter
  • 600 g witte vis
  • 4 dl visfumet
  • 1 takje tijm
  • Peper
  • zout
  • 1 flesjes Duvel Tripel Hop Citra
  • 300 g grijze garnalen
  • 200 g zeekraal
  • 12 witte asperges
  • 4 sjalotten
  • 1 citroen
  • 2 dl room
  • 100 g boter
  • 600 g witte vis
  • 4 dl visfumet
  • 1 takje tijm
  • Peper
  • zout