Gebakken rijst met zalm, spinazie en erwtjes


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g zalmhaasje
- 4 eieren
- 150 g spinazie
- 200 g fijne doperwten (diepvries)
- 1/2 bussel lente-uitjes
- 1/2 rode peper
- 1 citroen
- 15 g koriander
- 50 g gezouten en geroosterde pinda’s
- 300 g basmatirijst
- 4 el sojasaus
- 1 kl geroosterde sesamolie
- 4 el olijfolie
- 1 Peper
- 1 zout
- 200 g zalmhaasje
- 4 eieren
- 150 g spinazie
- 200 g fijne doperwten (diepvries)
- 1/2 bussel lente-uitjes
- 1/2 rode peper
- 1 citroen
- 15 g koriander
- 50 g gezouten en geroosterde pinda’s
- 300 g basmatirijst
- 4 el sojasaus
- 1 kl geroosterde sesamolie
- 4 el olijfolie
- 1 Peper
- 1 zout