Tong met gremolata en gegrilde groene asperges
Makkelijk, < 30 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Filet | Kalkoen
63 × +/- 750 gr
+/-€613,62
Delhaize
Aubergine | 1Stuk
1 st
€1,25
Delhaize
Jonge spinazieblaadjes
200 gr
€1,99
Delhaize
Rode uien | Netje
400 gr
€1,99
Delhaize
Citroen | 1 st
1 st
€0,69
Delhaize
Granaatappel
250 gr
€1,79
Patak's
Naan | Look-Koriander | Mini
188 gr
€2,19
Delhaize
Yoghurt | Vol | Natuur | Bio
150 gr
€1,19
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Tip
Geef de auberginekaviaar extra smaak door 1 klein teentje geperste knoflook en/of wat komijn toe te voegen. Heb je achteraf nog wat over? Net als hummus is auberginekaviaar ook lekker koud als aperitiefhapje.
Toon:
Delhaize
Filet | Kalkoen
63 × +/- 750 gr
+/-€613,62
Delhaize
Aubergine | 1Stuk
1 st
€1,25
Delhaize
Jonge spinazieblaadjes
200 gr
€1,99
Delhaize
Rode uien | Netje
400 gr
€1,99
Delhaize
Citroen | 1 st
1 st
€0,69
Delhaize
Granaatappel
250 gr
€1,79
Patak's
Naan | Look-Koriander | Mini
188 gr
€2,19
Delhaize
Yoghurt | Vol | Natuur | Bio
150 gr
€1,19
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25