Vegetarische shoarma met snelle auberginekaviaar

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 360 schaaltjes vegetarische bioshoarma
- 4 aubergines (± 1 kg)
- 200 g Delhaize jonge spinazieblaadjes
- 1 grote rode ui
- 1 citroen
- 1 granaatappel
- 4 mini-naanbroodjes met knoflook en koriander
- 125 g yoghurt natuur
- 6 el olijfolie
- 1/2 bussel platte peterselie
- peper en zout
- 360 schaaltjes vegetarische bioshoarma
- 4 aubergines (± 1 kg)
- 200 g Delhaize jonge spinazieblaadjes
- 1 grote rode ui
- 1 citroen
- 1 granaatappel
- 4 mini-naanbroodjes met knoflook en koriander
- 125 g yoghurt natuur
- 6 el olijfolie
- 1/2 bussel platte peterselie
- peper en zout