Vegetarische shoarma met snelle auberginekaviaar
Makkelijk, < 30 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Delhaize
Witloof | Hydro
650 gr
€3,39
Delhaize
Citroen | 1 st
1 st
€0,69
Delhaize
Noten | Pecan
150 gr
€4,09
Delhaize
Kruimeldeeg | Vers
230 gr
€0,89
Dilea
Emmental | Geraspt
100 gr
€2,45
Campina
Room | 20% V.G.
2 x 25 cl
€4,19
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Curry | Mango
24 gr
€2,19
Delhaize
Olijfolie | Culinaire
50 cl
€5,15
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Tip
Zelfs als je het witloof eerst in de pan bakt, zal het de bodem van de quiche vochtig maken. Als je de quiche op het einde kort afbakt zonder de vorm, wordt de bodem goudbruin en lekker knapperig.
Toon:
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Delhaize
Witloof | Hydro
650 gr
€3,39
Delhaize
Citroen | 1 st
1 st
€0,69
Delhaize
Noten | Pecan
150 gr
€4,09
Delhaize
Kruimeldeeg | Vers
230 gr
€0,89
Dilea
Emmental | Geraspt
100 gr
€2,45
Campina
Room | 20% V.G.
2 x 25 cl
€4,19
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Curry | Mango
24 gr
€2,19
Delhaize
Olijfolie | Culinaire
50 cl
€5,15
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25