Recept zoekresultatenThaise visfondue
Delhaize logo
  • Thaise visfondue

Thaise visfondue

Thaise visfondue
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • fleur de sel
  • 200 g kabeljauwfilet
  • peper
  • 1 l ontvette gevogeltebouillon
  • 1 stuk gember van 2 cm
  • 2 bâtons stengels Thais citroenkruid
  • 1 stuk rood piment
  • 6 takjes koriander
  • 200 g zalmfilet
  • fleur de sel
  • 200 g kabeljauwfilet
  • peper
  • 1 l ontvette gevogeltebouillon
  • 1 stuk gember van 2 cm
  • 2 bâtons stengels Thais citroenkruid
  • 1 stuk rood piment
  • 6 takjes koriander
  • 200 g zalmfilet

Begin met koken

1
Snij de uiteinden van de stokjes citroenkruid. Snij ze eerst in de lengte en vervolgens in de breedte in twee. Snij de gember in schijfjes van ongeveer 3 mm dikte. Hak de koriander heel grof.
2
Doe al deze ingrediënten in een steelpan met de gevogeltebouillon en laat 10 minuten trekken op een matig vuur. Kruid met zout en peper.
3
Snij ondertussen de visfilets in reepjes van ongeveer 0,5 cm dikte. Maak ‘gemengde’ spiesjes met afwisselend zalm en kabeljauw.
4
Zet het pannetje met de bouillon in het midden van de tafel. De gasten kunnen er hun spiesje ongeveer een minuut indompelen om het dan op te eten. Schep bij deze spiesjes een pollepel bouillon in een kommetje.
1
Snij de uiteinden van de stokjes citroenkruid. Snij ze eerst in de lengte en vervolgens in de breedte in twee. Snij de gember in schijfjes van ongeveer 3 mm dikte. Hak de koriander heel grof.
2
Doe al deze ingrediënten in een steelpan met de gevogeltebouillon en laat 10 minuten trekken op een matig vuur. Kruid met zout en peper.
3
Snij ondertussen de visfilets in reepjes van ongeveer 0,5 cm dikte. Maak ‘gemengde’ spiesjes met afwisselend zalm en kabeljauw.
4
Zet het pannetje met de bouillon in het midden van de tafel. De gasten kunnen er hun spiesje ongeveer een minuut indompelen om het dan op te eten. Schep bij deze spiesjes een pollepel bouillon in een kommetje.
Nutritionele informatie
Energie: 156 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Aziatisch
Gluten vrij
Diner
Bijgerechten

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kabeljauwhaasje | IJsland
Delhaize Kabeljauwhaasje | IJsland
+/- 325 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
+/-€
9
91
Gevogelte | Fond | Licht
Delhaize Gevogelte | Fond | Licht
22 cl
3
99
Gember | Bio
Delhaize Gember | Bio
150 gr
Bio
    1
    89
    Citroengras | Verpakt
    Delhaize Citroengras | Verpakt
    75 gr
    2
    29
    Rode pepers | Verpakt
    Delhaize Rode pepers | Verpakt
    50 gr
    1
    35
    Koriander | Verpakt
    Delhaize Koriander | Verpakt
    20 gr
    1
    55
    Zalmfilet | Vel | Bio
    Delhaize Zalmfilet | Vel | Bio
    +/- 225 gr
    Bio
      +/-€
      8
      32

      Reeds in je keuken

      Fleur de sel | Guerande
      Delhaize Fleur de sel | Guerande
      125 gr
      3
      55
      Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
      Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
      38 gr
      1
      19
      Totaal:
      +/-€29,30