Thaise visfondue

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- fleur de sel
 - 200 g kabeljauwfilet
 - peper
 - 1 l ontvette gevogeltebouillon
 - 1 stuk gember van 2 cm
 - 2 bâtons stengels Thais citroenkruid
 - 1 stuk rood piment
 - 6 takjes koriander
 - 200 g zalmfilet
 
- fleur de sel
 - 200 g kabeljauwfilet
 - peper
 - 1 l ontvette gevogeltebouillon
 - 1 stuk gember van 2 cm
 - 2 bâtons stengels Thais citroenkruid
 - 1 stuk rood piment
 - 6 takjes koriander
 - 200 g zalmfilet
 
