Tartaar van duo van zalm met avocadocrème en mierikswortelolie
door Sofie Dumont

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 300 g gerookt zalmhaasje
- 300 g vers zalmhaasje
- 1 appel (Granny Smith)
- 1 citroen
- 1/2 komkommer
- 1 kleine rode ui
- 2 el olijfolie extra zuiver
- 1/2 bosje dille
- fleur de sel
- peper
- 2 avocado's (voor de avocadocrème)
- 1 citroen bio (sap) (voor de avocadocrème)
- 2 el zure room (voor de avocadocrème)
- 1 el mosterd (voor de avocadocrème)
- 2 el olijfolie extra zuiver (voor de avocadocrème)
- 1/2 bussel koriander (voor de avocadocrème)
- peper en zout (voor de avocadocrème)
- 2 citroenen bio (voor de avocadocrème)
- 1 kl honing (voor de mierikswortelolie)
- 2 kl mierikswortel (voor de mierikswortelolie)
- 4 el olijfolie extra zuiver (voor de mierikswortelolie)
- 1 granaatappel (voor de afwerking)
- 6 fijne sneetjes gegrild brood (voor de afwerking)
- 1 el zwarte sesamzaadjes (voor de afwerking)
- een extra hoeveelheid van een aantal ingrediënten van het recept: komkommer, appel, rode ui, koriander, dille …(voor de afwerking)
- 300 g gerookt zalmhaasje
- 300 g vers zalmhaasje
- 1 appel (Granny Smith)
- 1 citroen
- 1/2 komkommer
- 1 kleine rode ui
- 2 el olijfolie extra zuiver
- 1/2 bosje dille
- fleur de sel
- peper
- 2 avocado's (voor de avocadocrème)
- 1 citroen bio (sap) (voor de avocadocrème)
- 2 el zure room (voor de avocadocrème)
- 1 el mosterd (voor de avocadocrème)
- 2 el olijfolie extra zuiver (voor de avocadocrème)