
Tarbot met champagne en rivierkreeftjes, puree met spinazie en karnemelk


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g bloemige aardappelen
- 200 g spinazieblaadjes
- 90 g boter
- 1 dl karnemelk
- 2 lente-uitjes
- 500 g tarbotfilets
- 1 sjalot
- 1 dl visfond
- 1 dl champagne
- 1 dl room
- 125 g rivierkreeftenvlees
- bieslook
- 600 g bloemige aardappelen
- 200 g spinazieblaadjes
- 90 g boter
- 1 dl karnemelk
- 2 lente-uitjes
- 500 g tarbotfilets
- 1 sjalot
- 1 dl visfond
- 1 dl champagne
- 1 dl room
- 125 g rivierkreeftenvlees
- bieslook