Taart met rode uien, geitenkaas en parmigiano
door Line Couvreur


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 ei
- 3 rode uien
- 4 takjes tijm
- 50 g parmigiano
- 1 biogeitenkaas natuur Le Larry
- 2 el olijfolie
- peper
- 1 eidooier (voor het deeg)
- 150 g patisseriebloem (voor het deeg)
- 50 g boekweitmeel (voor het deeg)
- 100 g boter (voor het korstdeeg)
- 1 snufje zout (voor het deeg)
- 1 ei
- 3 rode uien
- 4 takjes tijm
- 50 g parmigiano
- 1 biogeitenkaas natuur Le Larry
- 2 el olijfolie
- peper
- 1 eidooier (voor het deeg)
- 150 g patisseriebloem (voor het deeg)
- 50 g boekweitmeel (voor het deeg)
- 100 g boter (voor het korstdeeg)
- 1 snufje zout (voor het deeg)