Recept zoekresultatenStoofpot van fazant en dahl van linzen
Recept zoekresultatenStoofpot van fazant en dahl van linzen
Delhaize logo
  • Stoofpot van fazant en dahl van linzen

Stoofpot van fazant en dahl van linzen

Stoofpot van fazant en dahl van linzen
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 el mosterdzaadjes (voor de saus)
  • 1 rode peper (voor de afwerking)
  • 15 g verse koriander (voor de afwerking)
  • 50 g gehakte pistaches (voor de afwerking)
  • peper en zout (voor de saus)
  • 2 el kurkumapoeder (voor de saus)
  • 2 el korianderpoeder (voor de saus)
  • 1 el komijnpoeder (voor de saus)
  • 1 el olijfolie (voor de saus)
  • 2 el rietsuiker (voor de saus)
  • 2 dl kokosmelk (voor de saus)
  • 1 citroen (het sap, voor de saus)
  • 4 cm gember (voor de saus)
  • 400 g tomatenblokjes uit blik (voor de saus)
  • 8 fazantenbouten
  • 4 el Indisch currypoeder (voor de saus)
  • 3 uien (voor de saus)
  • 10 g tijm
  • 5 g laurier
  • 3 dl gevogeltefond
  • 1 el honing
  • 2 dl vers sinaasappelsap
  • 50 g gedroogde veenbessen
  • 50 g notenmengeling (hazelnoten, walnoten, pistachenoten …)
  • 12 zachte, gedroogde abrikozen
  • 200 g koraallinzen
  • 8 sneetjes gerookt spek
  • 1 el mosterdzaadjes (voor de saus)
  • 1 rode peper (voor de afwerking)
  • 15 g verse koriander (voor de afwerking)
  • 50 g gehakte pistaches (voor de afwerking)
  • peper en zout (voor de saus)
  • 2 el kurkumapoeder (voor de saus)
  • 2 el korianderpoeder (voor de saus)
  • 1 el komijnpoeder (voor de saus)
  • 1 el olijfolie (voor de saus)
  • 2 el rietsuiker (voor de saus)
  • 2 dl kokosmelk (voor de saus)
  • 1 citroen (het sap, voor de saus)
  • 4 cm gember (voor de saus)
  • 400 g tomatenblokjes uit blik (voor de saus)
  • 8 fazantenbouten