1
Maak de spruiten schoon. Haal er de buitenste blaadjes af en houd apart. Halveer de kern.
2
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Snijd de kabeljauw in stukken. Breng de melk en de karnemelk aan de kook met de knoflook, de tijm, het citroengras en de laurier. Kook er de aardappelen, de spruiten en de kabeljauw in gaar.
3
Blancheer de apart gehouden spruitenblaadjes in gezouten water en leg ze in ijswater.
4
Haal de knoflook, de tijm, het citroengras en de laurier uit de pot. Plet niet te fijn met een pureestamper. Breng op smaak met peper en zout.
5
Werk de stoemp af met de spruitenblaadjes, het bieslook en enkele druppels knoflookolie.
1
Maak de spruiten schoon. Haal er de buitenste blaadjes af en houd apart. Halveer de kern.
2
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Snijd de kabeljauw in stukken. Breng de melk en de karnemelk aan de kook met de knoflook, de tijm, het citroengras en de laurier. Kook er de aardappelen, de spruiten en de kabeljauw in gaar.
3
Blancheer de apart gehouden spruitenblaadjes in gezouten water en leg ze in ijswater.
4
Haal de knoflook, de tijm, het citroengras en de laurier uit de pot. Plet niet te fijn met een pureestamper. Breng op smaak met peper en zout.
5
Werk de stoemp af met de spruitenblaadjes, het bieslook en enkele druppels knoflookolie.