Recept zoekresultatenSint-jakobsvruchten, foie gras, gekonfijt witloof, teriyaki, gember, citroengras
Recept zoekresultatenSint-jakobsvruchten, foie gras, gekonfijt witloof, teriyaki, gember, citroengras
Delhaize logo
  • Sint-jakobsvruchten, foie gras, gekonfijt witloof, teriyaki, gember, citroengras
    Nutri-Score C

Sint-jakobsvruchten, foie gras, gekonfijt witloof, teriyaki, gember, citroengras

door Yves Mattagne
Sint-jakobsvruchten, foie gras, gekonfijt witloof, teriyaki, gember, citroengrasC
Gemiddeld
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 g rode peper zonder zaadjes
  • boter (voor de saus)
  • olijfolie (Frying) (voor de saus)
  • 3 cl teriyaki
  • 10 cl bruine kalfsfond
  • 20 g citroengrasstengel
  • 5 g look
  • 20 g gember (voor de saus)
  • 1 g versnipperde verse koriander
  • 1 g citroengras
  • zout, suiker (voor het gekonfijt witloof)
  • 1 scheut olijfolie (voor het gekonfijt witloof)
  • 30 g boter (voor het gekonfijt witloof)
  • 4 sint-jakobsvruchten
  • 3 g geraspte verse gember (voor het gekonfijt witloof)
  • 1 g geraspte look
  • 4 stronkjes grondwitloof (ongeveer 250 g)
  • 10 g sesamzaadjes
  • peper
  • fleur de sel
  • verse boter
  • olijfolie
  • 6 blaadjes koriander
  • 2 krokantjes van kip (Sea Grill)
  • 2 sneden rauwe eendenlever (50g/snee)
  • 1 g rode peper zonder zaadjes
  • boter (voor de saus)
  • olijfolie (Frying) (voor de saus)
  • 3 cl teriyaki
  • 10 cl bruine kalfsfond
  • 20 g citroengrasstengel
  • 5 g look
  • 20 g gember (voor de saus)
  • 1 g versnipperde verse koriander
  • 1 g citroengras
  • zout, suiker (voor het gekonfijt witloof)
  • 1 scheut olijfolie (voor het gekonfijt witloof)
  • 30 g boter (voor het gekonfijt witloof)
  • 4 sint-jakobsvruchten
  • 3 g geraspte verse gember (voor het gekonfijt witloof)