Sint-jakobsvruchten, foie gras, gekonfijt witloof, teriyaki, gember, citroengras
door Yves Mattagne


Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 g rode peper zonder zaadjes
- boter (voor de saus)
- olijfolie (Frying) (voor de saus)
- 3 cl teriyaki
- 10 cl bruine kalfsfond
- 20 g citroengrasstengel
- 5 g look
- 20 g gember (voor de saus)
- 1 g versnipperde verse koriander
- 1 g citroengras
- zout, suiker (voor het gekonfijt witloof)
- 1 scheut olijfolie (voor het gekonfijt witloof)
- 30 g boter (voor het gekonfijt witloof)
- 4 sint-jakobsvruchten
- 3 g geraspte verse gember (voor het gekonfijt witloof)
- 1 g geraspte look
- 4 stronkjes grondwitloof (ongeveer 250 g)
- 10 g sesamzaadjes
- peper
- fleur de sel
- verse boter
- olijfolie
- 6 blaadjes koriander
- 2 krokantjes van kip (Sea Grill)
- 2 sneden rauwe eendenlever (50g/snee)
- 1 g rode peper zonder zaadjes
- boter (voor de saus)
- olijfolie (Frying) (voor de saus)
- 3 cl teriyaki
- 10 cl bruine kalfsfond
- 20 g citroengrasstengel
- 5 g look
- 20 g gember (voor de saus)
- 1 g versnipperde verse koriander
- 1 g citroengras
- zout, suiker (voor het gekonfijt witloof)
- 1 scheut olijfolie (voor het gekonfijt witloof)
- 30 g boter (voor het gekonfijt witloof)
- 4 sint-jakobsvruchten
- 3 g geraspte verse gember (voor het gekonfijt witloof)