Schildpad met kiwi’s en speculoos

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 el abrikozenconfituur
- 1 afgestreken kl speculooskruiden
- 1/2 zakje baking powder (10 g)
- 50 g bloem
- zout
- 70 g blonde cassonadesuiker
- 3 eieren op kampertemperatuur
- 3 halve abrikozen op dikke siroop
- 5 kleine kiwi’s
- 20 g maiszetmeel
- 1/2 perzik op siroop
- 2 Mikadostokjes
- 200 g speculoos
- 10 cl volle melk
- 100 g zachte boter + voor de vorm
- 2 el abrikozenconfituur
- 1 afgestreken kl speculooskruiden
- 1/2 zakje baking powder (10 g)
- 50 g bloem
- zout
- 70 g blonde cassonadesuiker
- 3 eieren op kampertemperatuur
- 3 halve abrikozen op dikke siroop
- 5 kleine kiwi’s
- 20 g maiszetmeel
- 1/2 perzik op siroop
- 2 Mikadostokjes
- 200 g speculoos
- 10 cl volle melk
- 100 g zachte boter + voor de vorm