Salade van kreeft met fijne groentjes

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 bosje lente-uitjes
- 200 g jonge wortelen
- 200 g sugar snaps
- 200 g edamamebonen
- 1/2 bussel radijzen
- 5 l water
- 4 e.l. olijfolie
- 20 g verse kruiden
- 150 g grof zeezout
- 3 el olijfolie (voor de ananassalsa)
- 1 bussel koriander (voor de ananassalsa)
- 10 g rucola (voor de groene saus)
- 5 cl witte balsamicoazijn (voor de groene saus)
- 1/2 dl olijfolie (voor de groene saus)
- 1/2 bussel koriander (voor de groene saus)
- 1/2 bussel basilicum (voor de groene saus)
- 1/2 bussel dille (voor de groene saus)
- 150 g cocktailsaus Natura (voor de speciale cocktailsaus)
- 1/2 bussel basilicum Pistou ( voor de speciale cocktailsaus)
- 2 levende kreeften van 800 g
- 2 little gemharten
- ijsblokje
- zout
- 3 lente-uitjes (voor de ananassalsa)
- 1 kleine ananas (voor de ananassalsa)
- 2 limoenen voor de ananassalsa)
- 1 rode peper (voor de ananassalsa)
- zout (voor de ananassalsa)
- peper en zout (voor de groene saus)
- 1/2 citroen (voor de speciale cocktailsaus)
- 1/2 groene appel (voor de speciale cocktailsaus)
- 1 bosje lente-uitjes
- 200 g jonge wortelen
- 200 g sugar snaps
- 200 g edamamebonen
- 1/2 bussel radijzen
- 5 l water
- 4 e.l. olijfolie
- 20 g verse kruiden
- 150 g grof zeezout
- 3 el olijfolie (voor de ananassalsa)
- 1 bussel koriander (voor de ananassalsa)
- 10 g rucola (voor de groene saus)
- 5 cl witte balsamicoazijn (voor de groene saus)
- 1/2 dl olijfolie (voor de groene saus)
- 1/2 bussel koriander (voor de groene saus)