Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Belangrijk berichtProductterugroeping - Delhaize vraagt haar klanten om de producten « Groentechips (zeezout) van het merk Delhaize Bio » en « Chips stripes & blues sea salt van het merk Terra » niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenRund met mosterdsaus
Delhaize logo
  • Rund met mosterdsaus
    B

Rund met mosterdsaus

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Gluten vrij
Vaderdag
Hoofdgerecht
Rund met mosterdsausB

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 600 g rundvlees
  • 1 sjalot
  • 20 g boter
  • 2 dl bruine fond
  • 2 dl room
  • 2 eetlepels graanmosterd
  • 1 feuille laurierblad

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • rundvlees voor wok
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    +/- 500 gr
    +/-18,59€/kg
    +/-€9,30
    Afhaling vanaf 06/02
    F2018110500026530000
  • Sjalotten | Verpakt
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    500 gr
    3,38 €/kg
    €1,69
    F2015060500309010000
  • Fond | Kalf
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    19 cl
    7,84 €/l
    €1,49
    S1997101600013690000
  • Lichte room / Finesse / 20%
    25 cl
    9,96 €/l
    €2,49
    F2015060200141200000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 15 min.

    1. Schroei het vlees dicht in een hete pan met wat boter en laat daarna verder garen in de oven.
    2. Giet het vet weg uit de pan en doe er een vers klontje boter bij. Snipper de sjalot fijn en stoof hem glazig, voeg ook het laurierblad toe.
    3. Blus de pan met de bruine fond en kook de braadresten los. Voeg er de room en de mosterd aan toe. Laat nog even doorkoken en serveer.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 627; energie (kCal): 151; vetten (g): 10,2; verzadigde vetten (g): 5,8; koolhydraten (g): 1,6; suikers (g): 0,6; vezels (g): 0,6; eiwitten (g): 12,9; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 406,19
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Gluten vrij
    Vaderdag
    Diner
    Hoofdgerecht
    • Rund met mosterdsaus
      B

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • rundvlees voor wok
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    +/- 500 gr
    +/-18,59€/kg
    +/-€9,30
    Afhaling vanaf 06/02
    F2018110500026530000
  • Sjalotten | Verpakt
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    500 gr
    3,38 €/kg
    €1,69
    F2015060500309010000
  • Fond | Kalf
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    19 cl
    7,84 €/l
    €1,49
    S1997101600013690000
  • Lichte room / Finesse / 20%
    25 cl
    9,96 €/l
    €2,49
    F2015060200141200000