Rouget, kort gebakken, tomaatjes en rouille
door Wout Bru

Moeilijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 kl mengeling voor crumble (zie recept)
- 1 el suiker
- 200 g arachideolie
- peper
- zout
- 1 el lookpuree
- 50 g sojasaus
- 1 el mosterd
- 2 eieren
- 1 citroen
- 4 kleine rougetfilets Barbet
- 150 g sinaasappelsap
- 75 g water
- 150 g azijn
- 50 g suiker
- kervel
- puree Chez Bru (Delhaize) (puree, boter, olijfolie)
- olijfolie
- enkele puntjes rouillemayo (mayonaise, saffraan, lookpuree)
- 8 troskerstomaten
- 1 kl mengeling voor crumble (zie recept)
- 1 el suiker
- 200 g arachideolie
- peper
- zout
- 1 el lookpuree
- 50 g sojasaus
- 1 el mosterd
- 2 eieren
- 1 citroen
- 4 kleine rougetfilets Barbet
- 150 g sinaasappelsap
- 75 g water
- 150 g azijn
- 50 g suiker