

Parelhoenfilet met ganzenleversaus
Makkelijk, 30-60 min.
GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect tijdens de laatste Black Friday week met de code BFCOLLECT!>> Langs hier <<
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
5 op 5Toon:
Courvoisier
Cognac | 40% ALC.
70 cl
€36,99
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,75
Delhaize
Mosterd | Zacht | Squeeze
300 gr
€1,29
Delhaize
Rosbief | Rund | Belgisch
2 × +/- 500 gr
+/-€20,50
Santa Maria
Kruiden | Peper | Smaakvol
35 gr
€4,25
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,49
365
Zout | Keuken
1 kg
€0,35
Bereidingstijd: 10 min. + 20 min. baktijd
Kooktip
Neem het vlees minstens 1 uur op voorhand uit de koelkast, zodat je het perfect kan bakken.
Toon:
Courvoisier
Cognac | 40% ALC.
70 cl
€36,99
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,75
Delhaize
Mosterd | Zacht | Squeeze
300 gr
€1,29
Delhaize
Rosbief | Rund | Belgisch
2 × +/- 500 gr
+/-€20,50
Santa Maria
Kruiden | Peper | Smaakvol
35 gr
€4,25
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,49
365
Zout | Keuken
1 kg
€0,35