

Rosbief met peper en mosterdroomsaus
Makkelijk, < 30 min.
GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect tijdens de laatste Black Friday week met de code BFCOLLECT!>> Langs hier <<
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€€Score
3 op 5Toon:
Delhaize
Gevogelte fond | Licht
22 cl
€3,99
Courvoisier
Cognac | 40% ALC.
70 cl
€36,99
Maizena
Bindmiddel | voor bruine saus | 250 g
250 gr
€2,49
Upignac
Ganzenlever | Blok
80 gr
€11,99
Delhaize
Parelhoen
+/- 1,1 kg
+/-€12,64
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,75
Vahiné
Gedroogde rozijnen
125 gr
€2,49
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,49
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Kooktip
Toon:
Delhaize
Gevogelte fond | Licht
22 cl
€3,99
Courvoisier
Cognac | 40% ALC.
70 cl
€36,99
Maizena
Bindmiddel | voor bruine saus | 250 g
250 gr
€2,49
Upignac
Ganzenlever | Blok
80 gr
€11,99
Delhaize
Parelhoen
+/- 1,1 kg
+/-€12,64
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,75
Vahiné
Gedroogde rozijnen
125 gr
€2,49
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,49
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55